Galleri Storm

Galleri Storm er et åbent atelier, der har til huse midt i den gamle søfartsby Troense, tæt ved Valdemars Slot. 
 
I Galleri Storm udstiller vi egne og andre kunstneres værker – vi sammensætter udstillinger, så de udgør en oplevelsesmæssig helhed. Galleri Storm er et udstillingsvindue til kunsten, som bliver set af mange. Galleriet danner desuden ramme om arrangementer af forskellig art, hvor kunst er temaet. Der har været holdt foredrag og kunstkurser i galleriet.
Navnet Storm er slægtsnavnet i den købmandsfamilie, der i tre generationer har ført forretning på stedet – navnet tilkendegiver en stærk energi, som hører til det maritime miljø – en energi, som præger vores galleri og kunsten på væggene.
 
For turister og besøgende
Galleri Storm er et besøg værd, når man gæster Tåsinge - som besøgende på Valdemars Slot, ved Ambrosius Egen eller på Hotel Troense – Elvira Madigan og Sixten Sparres historie kan opleves på Tåsinge Museum og ved Landet Kirke – Ombord på sundbåden Helge kan man i sommermånederne nyde sejladsen mellem Troense, Thurø og Svendborg. Fra Svendborg kan man sejle med Helge direkte til Troense Lystbådehavn og besøge Galleri Storm.
 
Galleri Storms åbningstider:
Lørdag og søndag kl. 14- 17. Af og til udvidede åbningstider. I januar/februar holdes vinterlukket. Udstillinger bliver annonceret i dagspressen og Kunstavisen. Se endv. under : Kommende udstilling.
Visning af atelieret kan der træffes aftale om på tlf.: 60 64 96 02 og 61 10 79 93
  Kunstner: Anette Bøtter
   Krop og bevægelse
  Kunstner: Berit Rønnestad
   Skulpturer
  Galleri Storm
   Åbningstider
Galleri Storm er et åbent atelier på Badstuen 38, Troense, 5700 Svendborg - Slotsalleén 2 - 5700 Svendborg

2008-2010 © galleristorm.dk- Udviklet af Disparweb.dk | Grafik Føderationen