Berit Rønnestad

Motivkreds:
Min inspirrationskilde er naturen. Jeg bliver inspirreret af det, jeg ser omkring mig. Naturen er en gave. Den er omgivet af farver og former, ideer og spændende materialer. Det er mit udgangspunkt i min kunst og ideer bliver skabt. Naturen og dens materialer er en del af min udtryksform.

Skulpturer:
Skulpturelt arbejder jeg meget bredt.  Jeg kan godt lide at sammensætte og blande materialerne og skabe nye udtryksformer. Arbejder med granit skulpturer, egetræskulpturer og kreamikskulpturer blandet med stål .

Maleri:  
Billedligt arbejder jeg med maleri i olie og akryl. Min arbejdsproces i mine billeder er at skabe energi , kraft og struktur samt volume. Skabe balance mellem det rå og det feminine udtryk.

Smykker:
I mine smykker leger jeg med materialerne og blander glas, ferskvandsperler, snegleskaller, jade, plexiglas, sølv og guld. Mit udgangspunkt er at lave små unika og skulpturer til halsen. Den feminine og den rå balance.

Uddannelse:

Jeg er uddannet blomsterdekoratør.Har dekoreret for Valdermar Slot i 6 år til privater arrangementer og fester.Undervist i blomsterbinding. Er autodidakt kunstner. Har arbejdet med min kunst i ca 15 år. Har forkellige kurser i skulptur/maleri på kunstskoler.

Udstillinger:

- Stensgaarden i Fåborg
- Ejendomsmægler firma
- Fysioterapeut
- Svendborg Sparekasser
- Nyborg Borgerforening
- Social og sundhedsskolen svendborg
- Sognehuset i Troense årligt
- Galleri Storm ( min Arbejdsplads og mit Udstillingsvindue)
m.m

Medlem at kunstnersammenslutningen Tøsingerne.
  Kunstner: Berit Rønnestad
   Skulpturer
  Kunstner: Berit Rønnestad
   Smykker
  Galleri Storm
   Åbningstider
Galleri Storm er et åbent atelier på Badstuen 38, Troense, 5700 Svendborg - Slotsalleén 2 - 5700 Svendborg

2008-2010 © galleristorm.dk- Udviklet af Disparweb.dk | Grafik Føderationen