Anette Bøtter

Motivkreds:
Jeg er inspireret og fascineret af af kroppens dynamik og poesi. Den maskuline kraft og den feminine energi udtrykker jeg i mine billeder af kroppe i bevægelse.
Mine foretrukne materialer er akryl, tusch og kul, som understreger bevægelsens flow.

Krop og bevægelse
Sport, idræt og dans er ofte mine inspirationskilder. Jeg indfinder mig i gymnastik- eller dansesalen, hvor jeg arbejder i en hurtig croquis-streg, som enten kan stå alene eller danne grundlag for videre bearbejdning. Bestillingsarbejder til skoler og enkeltpersoner.
 
Croquis:
Jeg arbejder efter kvindelige og mandlige  modeller – enkeltvis og som par. Stregen er hurtig og let.  Jeg arbejder ofte til musik, som understreger  kroppens udtryk og bevægelse. 
 
Erotisk kunst:
Erotikkens nærvær og intensitet  udtrykker jeg i mine billeder, der bevæger sig fra det blidt sanselige til et stærkere, ekspressivt udtryk i motiver, såvel som i maleteknik. 
 
Uddannelse:
Billedkunstlærer, cand. mag i dansk og engelsk, kurser i croquis, akrylmaleri og kunsthistorie. Seminarielærer på Den frie Lærerskole. Autodidakt kunstner.
Foredrag: kunsthistorie, min egen kunst, kærlighed og erotik i litteratur og billedkunst.
 
Udstillinger: 
Idrætsskoler, private firmaer, biblioteker, rådhuse.  Jeg arbejder på en billedfrise (på 44 m) af gymnaster i bevægelse på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Kommende udstilling: Joan Ørtings sexolog-skole i København - Udstilling i DGI-byen i 2009.
Jeg er medlem af kunstnersammenslutningen Tøsingerne.
  Kunstner: Anette Bøtter
   Krop og bevægelse
  Kunstner: Berit Rønnestad
   Skulpturer
  Galleri Storm
   Åbningstider
Galleri Storm er et åbent atelier på Badstuen 38, Troense, 5700 Svendborg - Slotsalleén 2 - 5700 Svendborg

2008-2010 © galleristorm.dk- Udviklet af Disparweb.dk | Grafik Føderationen